NOVINKA

Nitriansky evanjeliár je najstaršou listinnou ručne písanou pamiatkou na území Slovenska. Pochádza pravdepodobne z roku 1083.

NOVINKA

Novinka

Prvé slovenské ucelené dejiny Uhorska, ktorého súčasťou boli aj Slováci.

Novinka

Novinka

Bratislava je “rozštvrtená” na 17 častí. Zoznámte sa s tým najzaujímavejším, čo vám jednotlivé mestské časti vedia ponúknuť.

Novinka

NOVINKA

Pri príležitosti  150. výročia narodenia J. G. Tajovského vychádza výber z autorových najlepších próz a drám

NOVINKA

AKCIA

Výnimočná akcia na celý mesiac NOVEMBER

AKCIA
(0)

Varíme z diviny/Guláše

Anotácia

Netradičná kniha receptov. V jednej knižnej väzbe nájdete dve knihy. Prvá obsahuje recepty z diviny. Slovo divina v mnohých z nás vyvoláva vidinu nekonečných hodín strávených pri hrncoch. Tento mýtus kniha vyvracia jednoduchými receptami. Kniha je rozdelená do viacerých kapitol. V každej z nich je základom receptov jeden druh mäsa – jelenie, diviačie, srňacie, bažantie, zajačie... Do knihy sú zaradené aj recepty z baraniny a jahňaciny, pretože na Slovensku patria tieto pokrmy medzi netradičné, hoci naše prastaré mamy používali baranie mäso často. Pre kuchárov, ktorí sa neboja experimentovania sme do kuchárky zaradili aj zopár špecialít z pštrosieho mäsa. Druhá kniha obsahuje veľké množstvo gulášových receptov. Okrem typických gulášov z hovädzieho či z bravčového mäsa potešia aj menej tradičné recepty. Každý si nájde ten svoj, ktorý ho zaujme a ulahodí chúťkam. Pre tých, čo vyhľadávajú ľahšie jedlá sú určené kapitoly kuracích či rybacích gulášov. Nezabudli sme ani na tých, čo sa mäsku vyhýbajú kapitolou vegetariánskych gulášov.

ISBN: 978-80-8046-742-5

Kúpiť knihu

Skladom

Vaša cena:
9,90€
Ušetríte:
16.81%
Bežná cena:
11,90€

Recenzie čitateľov

(0)
0

Nákupný košík