Anotácia
Zeleninové šaláty, Cestovinové šaláty, Zemiakové šaláty, Šaláty s mäsom, Šaláty s rybami, Šaláty s tofu, Teplé šaláty, Ovocné šaláty, Dipy a zálievky Šaláty sú nielen zdravé, ale aj chutné jedlo. Môžeme ho konzumovať kdekoľvek – doma, v reštaurácii, v záhrade. Zmesou rôznych zelenín či ovocia môžu byť výbornými prílohami, ale ak ich skombinujeme s mäsom, s rybami, so syrom či s cestovinami, dostaneme vynikajúce samostatné jedlo. Šaláty obsahujú množstvo vitamínov a minerálov, ktoré majú priaznivé účinky na organizmus človeka. Sú vhodné pre každého, pomáhajú udržiavať zdravý životný štýl, obľubujú ich nielen vegetariáni či vegáni, sú výborným pomocníkom pri redukčných diétach. Kniha obsahuje viac než 400 receptov najrôznejších druhov šalátov, ale aj dipy a zálievky vhodné na ich dochutenie.
ISBN: 978-80-8046-706-7